Helder

Helder 1donderdag 04 februari 2010 11:43

Helder. Dat is wat een partij moet zijn. Vindt u ook niet? Helder als glas. Anders weet je als inwoner en kiezer niet waar je op stemt. Onze verkiezingsleus is: Stabiel, Betrokken, ChristenUnie. We willen dat kristalhelder is wat ons standpunt is. En ook waaróm.

Ik vind dat een partij geen bestaansrecht heeft als niet scherp is waar je voor staat. Wat hebt u aan vage idealen, wollige woorden en politieke praatjes. Vooral in verkiezingstijd zijn de mooie woorden niet van de lucht. Je weet gewoon niet meer wie en wat je geloven moet.

Andere politici schieten door in tegenovergestelde richting. De ‘Jip en Janneke taal’ en ‘oneliners’ vliegen je om de oren. Krachtige taal. Hoor je eindelijk mensen die zeggen waar het op staat!? Maar helaas niet realistisch. Het is taal om stemmen te winnen. Arme kiezer!!!

Mag ik even helder zijn? We luiden de noodklok. Er moet echt iets veranderen in Midden-Drenthe. Nu hebben we een liberaalsocialistisch college van PvdA en VVD. Het is tijd voor christelijk-sociaal beleid. Hoe? Voor een paar punten leg ik u de vraag voor wat u wilt:

  1. Zorg voor jeugd en gezin: moet onze jeugd nu echt uitgaan tot vroeg in de morgen?
  2. Ruimte voor ondernemen: mag eindelijk recreatie eens echt gestimuleerd worden?
  3. Duurzame leefomgeving: meer bezwaarschriften of meer vooroverleg over plannen?

We doen als ChristenUnieniet mee met krachtige taal die u goed in de oren klinkt. Er is een vaste basis voor ons beleid. Die is helder. Heel gemakkelijk. Namelijk onze christelijke visie. Christelijk-sociale politiek is goed voor iedereen, of je nu christen bent of niet. Ook voor U!

Ik hoop en verwacht dat er binnenkort weer een kieswijzer komt voor u. Natuurlijk wil ik graag dat u ChristenUniestemt. Maar vooral dat u bewust kiest. Voor de partij die het beste uw standpunten vertegenwoordigt. Zie ook www.middendrenthe.kiest.nu.nl  

Onze antwoorden op de drie vragen hierboven vindt u hier: www.middendrenthe.christenunie.nl/standpunten

Als onze standpunten de uwe zijn, stem dan ook op ChristenUnie op 3 maart 2010!

 

Arjan van Harten

 

« Terug

Archief > 2010 > februari