Henk Timmerman stopt na 20 jaar als secretaris

Henk en Catrienzaterdag 05 juli 2014 10:09

Na 20 jaar secretaris te zijn geweest van de ChristenUnie Midden Drenthe en diens voorganger GPV heeft Henk Timmerman tijdens de recent gehouden ledenvergadering afscheid genomen van het bestuurswerk voor de ChristenUnie. Tijdens deze vergadering kreeg Henk uit handen van Catrien Venema namens het provinciale bestuur een bronzen sculptuur aangeboden.Het besluit om te stoppen kwam niet uit de lucht vallen. Al in 2012 heeft Henk te kennen gegeven het werk aan iemand anders te willen overdragen.

Henk Timmerman over dit besluit: “Ik heb dit werk vele jaren met plezier gedaan, maar merkte ook dat het mij best veel energie ging kosten. Ik heb dan ook naar het bestuur aangegeven graag het stokje te willen overdragen. Maar… pas na de gemeenteraadsverkiezingen van 2014, zodat ik tot die tijd de nieuwe secretaris kon inwerken.”

Als bestuur en fractie zijn we Henk zeer erkentelijk voor zijn inzet. Vanaf het moment in 2006 dat de ChristenUnie een raadszetel had heeft Henk bijna alle gemeenteraadsvergaderingen bijgewoond. Henk was als steunfractielid nauw betrokken bij het werk van de fractie. Fractievoorzitter Henk Heideveld: “Het is van groot belang dat mensen als Henk Timmerman de fractie ondersteunen. De kennis en ervaring die Henk door de jaren heen heeft opgedaan is onbetaalbaar. Het bijzondere aan Henk is dat hij, ondanks zijn leeftijd, door het gebruik van een iPad altijd op de hoogte was van de actuele ontwikkelingen.”

In Midden-Drenthe was Henk geen onbekende. Samen met Jakob Haveman werden er keer op keer posters geplakt op de verkiezingsborden in onze gemeente. Ook bezocht dit duo trouw de partijcongressen van de ChristenUnie.

Bestuursvoorzitter Andries van den Berg: “Als bestuur zijn we de Here dankbaar en zijn we trots op mensen zoals Henk. Ook realiseren wij ons dat dit alles zonder de steun van zijn vrouw Femmie niet mogelijk was geweest. Waarvoor Dank!”

« Terug