Bent u ook zo nieuwsgierig naar dit jaar?

Hart potlood def blauwmaandag 01 januari 2018 15:24

Door Gert Jan Bent, wethouder en lijsttrekker ChristenUnie Midden-Drenthe.

Graag wens ik iedereen een goed en gezegend 2018 toe. Een jaar waarin ongetwijfeld weer veel staat te gebeuren in de wereld. Laten we hopen dat er veel positief nieuws te melden is!

Ook voor onze gemeente is 2018 een bijzonder jaar. We hebben een nieuwe burgemeester, mevrouw Mieke Damsma. Ik nodig u alvast van harte uit op de nieuwjaarsreceptie van de gemeente op 8 januari om haar en vele anderen te ontmoeten.

Het jaar 2018 staat ook in het teken van de gemeenteraadsverkiezingen. Op 21 maart kunt u uw stem uitbrengen. Ook wij als ChristenUnie doen weer mee aan de verkiezingen met een lijst vol zeer bekwame kandidaat raadsleden. Eén voor één gepassioneerde mensen met hart voor hun dorp of buurtschap en met beide benen midden in de Midden-Drentse samenleving. Ik zie uit naar de komende periode waarin wij campagne zullen voeren om inwoners te motiveren om op ons te stemmen.

En waarom? Omdat wij hart hebben voor onze jeugd, gezinnen, senioren en bijvoorbeeld het MKB en de landbouw- en recreatiesector. Ons motto is dat de overheid dienstbaar is aan haar inwoners en actief in gesprek met haar inwoners tot keuze hoort te komen. Vind u dat ook? Stem dan met uw hart: stem op de ChristenUnie! Maar ook wanneer u voor een andere partij kiest: laat uw stem horen op 21 maart. Stemrecht is een waardevol recht. Maak er gebruik van!

Bent u nieuwsgierig naar de uitslag op 21 maart? Wij ook!

« Terug

Archief > 2018

Geen berichten gevonden